Sinds jaar en dag bedreven in land- en tuinbouw, gewasbescherming & aspergeteelt

Onze diensten

Bekijk hieronder waarmee wij u kunnen helpen.

Aspergeteelt als stokpaardje

0
jaar ervaring

Bent u eigenaar van een landbouwbedrijf en zou u graag bekwame loonwerkers onder de arm nemen? Dan staat het team van Peter Truyen bv uit Kinrooi voor u klaar! Zaakvoerder Peter heeft al meer dan 20 jaar ervaring in land- en tuinbouw en kan aspergeteelt zijn stokpaardje noemen.

Peter leerde de kneepjes van het vak van zijn vader en grootvader, waarna hij besliste om in 2013 zijn eigen firma op te richten. Samen met zijn vrouw, een vaste medewerker en enkele seizoenarbeiders leidt hij de dagelijkse werking in goed banen.

Hulp nodig bij land- of tuinbouwwerken?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Land- en tuinbouw & gewasbescherming in Kinrooi

Bij Peter Truyen bv leggen we ons enerzijds toe op land- en tuinbouw en meer in het bijzonder op aspergeteelt. Met behulp van ons moderne machinepark kunnen we het beste resultaat voor uw teelt verkrijgen. Daarnaast zijn we echte professionals in gewasbescherming. Dat doen we uitsluitend met ecologische producten. Voor alle bovenstaande diensten rijden we uit in een straal van 25 kilometer rond Kinrooi (bv. Maaseik, Bree & Neeroeteren).

Tot slot kan u bij ons langskomen om vers geteelde asperges aan te kopen. Die verkopen we niet alleen aan particulieren, maar ook aan veilingen en conservenfabrieken. We beschikken trouwens evengoed over een boerderijautomaat in Tongerlo (Bree). Daar kan u 24/24 heerlijke groenten aankopen.